![](/sites/default/files/2024-01/MenuGold_blondies_fazole%20b%C3%ADl%C3%A1%20mal%C3%A1.jpg)
10 kousků
Ingredience:
150 g fazole bílé Menu Gold
75 ml mléka
50 g arašídového másla
50 g másla
1 vejce
50 g cukru krupice
25 g vloček
1 prášek do pečiva
30 g čokolády
![](/sites/default/files/2024-01/MenuGold_fazole_b%C3%ADl%C3%A1_mal%C3%A1300.jpg)
Postup:
Fazoli namočíme, druhý den slijeme a v nové vodě uvaříme do měkka a scedíme. Zalijeme mlékem, přidáme obě másla, rozmixujeme dohladka a necháme vychladnout. Vejce vyšleháme s cukrem. Vločky rozmixujeme na jemné kousky a smícháme s práškem do pečiva. Všechny ingredience spojíme a vlijeme do formy vyložené pečicím papírem. Nahrubo nasekanou nebo nastrouhanou čokoládou posypeme těsto a pečeme na 160 °C cca 30-40 minut.
Bon Appétit ![](../themes/bartik/images/heart.jpg)
![](../themes/bartik/images/heart.jpg)