Skip to main content

Dejte červené řepě zelenou!

Že červená řepa je zdravá ví každý. Vždyť kyselé tmavě červené kostičky se snažíme do dětí nacpat už ve školce. Ale ne každému v téhle podobě chutnají. A přitom červená řepa je tak úžasná plodina, která může chutnat výtečně !

Nápaditou řadu výrobků pod názvem Bezva řepa uvedli na trh manželé Tomáškovi, z malé Středočeské vísky, Nalžovického Podhájí. Z červené řepy umí vyrobit: kečup, kečup s křenem, kečup s česnekem, hořčici, čatní, směs na špagety, pomazánku na chleba a ďábelské toasty. A řada určitě nekončí, stále zkoušejí nové chutě.

Výrobky Bezva řepa jsou z české červené řepy, bez chemických přísad, přirozeně bezlepkové. Jsou určeny pro každodenní využití ve studené i teplé kuchyni. Kečupy a hořčici můžete použít k hranolkům, steakům, párkům, ale i na dochucení omáčky, do těstovin, při přípravě pomazánek nebo do čerstvých salátů. Čatní je lehce pikantní a skvěle doplní každé vaše grilování, ale dá se použít i jako náplň do slaných koláčů. Směs na špagety můžete jen ohřát a smíchat s těstovinami. Ale i přidat např. mleté maso a máte těstoviny a la boloňské. Výtečná je i s kuřecími kousky. Pomazánky jsou výborné na snídaně i svačiny, pro návštěvy i s sebou na chalupu, na dobré pečivo nebo do slaného závinu.

Bon Appétit

Bezva řepa