Skip to main content

Kapří paštika bude skvělý společník na sváteční dny i luxusní dárek pro vaše blízké

Smažený kapr patří tradičně na štědrovečerní stůl, to je jasné. Co si ale letos vychutnat kapra v podobě luxusní paštiky jako sváteční předkrm nebo ho nabídnout návštěvě na křehoučkém pečivu. A můžete jí dát hádat, cože to vlastně jí? Věřte, že mnozí budou tápat. Lahodná paštika je totiž zcela bez kostí.

Kapr je neprávem opomíjená ryba, na kterou si Češi vzpomenou většinou jen o Vánocích. A to je obrovská škoda! Rodinná Farma Poříčí z Vysočiny před dvěma roky přinesla na trh jedinečný produkt, který je bez kostí a často zachutná i odmítačům sladkovodních ryb. A protože kapr na český štědrovečerní stůl patří, je Kapří paštika skvělou volbou, jak si letošní Vánoce zpestřit. A je to také ideální dárek! Letošní novinkou je vánoční dárkové balení, které obsahuje 8 ks paštiky, na němž je místo pro osobní kreativní vzkaz.

Další novinkou je, že při koupi 3 ks dárkového balení na e-shopu získají zákazníci navíc ručně vyráběnou ozdobičku na stromeček ve tvaru kapříka z rodinné firmy v Poniklé.

Kapří paštika se může pochlubit dvěma prestižními mezinárodními cenami - cenou Red Dot Design Award za design obalu a britskou gastronomickou cenou Great Taste za svoji chuť. Maso na výrobu paštik pochází z rybníků ve vyšší nadmořské výšce, což garantuje vysokou kvalitu rybího masa. Kapří maso je lehce stravitelné, jeho konzumace zvyšuje energii, posiluje imunitní systém a chrání srdce. Paštika je bez chemických přísad – obsahuje pouze maso z uzeného kapra obecného, smetanu, olej, koření a sůl.

Bon Appétit

Kapří paštika