Skip to main content

Kde najdete nejčerstvější ryby ve městě?

Již od roku 1997 do České republiky vozíme pravidelně čerstvé ryby a delikatesy z celého světa. Naším cílem je nabídnout zákazníkům tu nejlepší kvalitu a čerstvost na trhu. Každý den pro Vás vybíráme ty nejkvalitnější produkty, které poté 3x týdně expedujeme do České republiky a následně každý den do Vašich domovů nebo našich prodejen. Najít u náš můžete kompletní sortiment od ryb přes prémiové maso až po BIO zeleninu, sýry a delikatesy.

Seafood je společnost, která vznikla v roce 1999 jako výsledek úspěšné činnosti v oboru dovozu a prodeje mořských ryb, darů moře a rybích produktů. Jako jedni z prvních v době kdy nikdo nevěřil, že bude fungovat nákup potravin na internetu jsme přišli s nápadem rozšířit naší obchodní činnost o internetový obchod www.seafood.cz

Věříme, že budete s našimi službami, restaurací a obchody spokojeni. Vždy se Vám budeme snažit vyjít maximálně vstříc a pro Vaši spokojenost dělat maximum. Pokud budete s čímkoliv nespokojeni určitě nám dejte vědět a společně vše vyřešíme k Vaší spokojenosti.

Losos

Skotský losos získal jako první produkt za hranicemi Francie prestižní známku Label Rouge. Jedná se o oficiální označení nejvyšší kvality potravin a získání tohoto ocenění prodléhá nejpřísnějším kritérií. Původ každého lososa je dohledatelný podle známky u každého kusu. Skotský losos je chován v překrásném prostředí skotské přírody, pod vrcholy hor. Horská voda z vodopádů a řek poskytuje perfektní prostředí pro mladé lososy (strdlice), kteří rostou ve sladkovodních vodách, než se přesunou do moře. Dále pak vyrůstají v mořských fjordech. Zdejší prostředí s dynamickým pohybem vody, přílivem a odlivem, nutí lososy neustále plout, mají pak pevnější maso s menším obsahem tuku, dva hlavní znaky, které kvalitativně vyvyšují skotského lososa Label Rouge.

Kambala

Atypická ryba, po většinu času zahrabaná v písku. Ryba výtečné chuti. Kambala velká je mořská paprskoploutvá ryba z řádu platýsů, která je snadno rozpoznatelná pro svůj atypický tvar uzpůsobený životu na mořském dně, kdy je zahrabána v písku. Velikost 1/3 Kg

Kalamáry

Kalamáry mají protáhlé štíhlé tělo se dvěma ploutvemi a deset chapadel. Jejich maso je bílé, tuhé a nasládlé. Výborné jsou na proužky nakrájené, obalené v mouce a osmažené kalamáří „chipsy“, které se skvěle hodí na vaši párty. Olihně (Loligo vulgaris, angl. squid) zvané v gastronomii také kalamáry nebo krakatice jsou hlavonožci blízcí sépiím a zároveň menší příbuzní obrovských kalmarů a kratatic.

Ve velkém množství žijí ve Středozemním moři, ale nacházejí se i v jiných mořích. Vyhovují jim mělké pobřežní vody, občas se vyskytnou i v hloubkách až do 200 m. Tvoří výjimku mezi samotářsky žijícími hlavonožci, protože se shlukují do větších hejn. Některá čítají až několik tisíc exemplářů a vytvářejí pravidelné formace podobné ptačím. Hlavonožci (Cephalopoda) se v zoologickém kmeni měkkýšů (Mollusca) řadí na nejvyšší příčku vyspělosti. Slouží jim dobře vyvinutý zrak i vyspělý mozek. Tito obratní dravci konzumují kraby a další mořské živočichy.

Bon Appétit

Seafood